Om Naturens Syster

Snygga och unika textilier i harmoni med naturen

Släpp in ljuset med en ekologisk linnegardin! Ge rummet nytt liv med en läcker väggtextil. Låt en fräck kudde matcha soffan. Med Naturens Systers vackra textilier skapar du en ombonad och trivsam miljö. Endast fantasin sätter gränser för hur du kan använda våra textilier! Naturens Syster designar och säljer exklusiva gardiner, kuddar, fönsterdekorationer, draperier, dukar och väggtextilier av noga utvalda tyger. Vi använder eko-textilier så långt det är möjligt och syr upp dem i små kollektioner i Sverige. Det borgar för hög kvalitet och ger samtidigt en bonus åt fair trade. Läs mer

Jag som startade Naturens Syster heter Eva-Lotte Sandin och finns i Stockholm om ni vill komma förbi.

Vi bidrar till kunskap om naturen till skolbarnen

Vi samarbetar med Natur & Miljöboken – ett läromedel i miljökunskap.
Syftet med Natur & Miljöboken är att ge uppväxande generationer bra natur- och miljökunskaper och på så sätt skapa förutsättningar för en bättre framtida miljö.
Genom samverkan med kommuner, företag och organisationer kan Natur & Miljöboken ges ut kostnadsfritt till grundskolans årskurs 4-6.

logga natur och miljö

Målet är att alla landets elever i åldern 10-12 år ska få en Natur & Miljöbok med visionen att ge en viktig miljöutbildning åt världens barn.
Bakom den årliga utgivningen av 240 000 böcker står Svenska Kunskapsförlaget AB, ett helt oberoende och opolitisk företag, grundat 1993.

Besök gärna www.kunskapsforlaget.se för mer information.