Naturliga tyger & textilier i tidlöst utförande.

Ekologiska textilier tillverkas av naturliga, miljömärkta material som linne, bomull, hampa, siden, ylle, nässla eller återvunna fibrer av hög kvalitet med en tidlös design som inger en härligt naturlig känsla. Antingen det byggs in i en privat eller offentlig miljö känns det ombonat, skönt och välkomnande i ett med naturen. Våra gardiner, kuddar, dukar och annat har alla olika funktioner och är vackra, inspirerande och underbara att ha i sin närhet!

Ekologiskt, dekorativt och funktionellt?

Ett exempel på en funktionell ekologisk designprodukt är linnegardinen. De ska pryda fönstren och samtidigt ge insynsskydd och ett lager mot kyla eller värme, beroende på säsong. Samtidigt som funktionen alltid är där, är de likväl synliga och dekorativa året om. Se fler av våra naturliga textiler här.

En annan produkt som är framtagen för ett specifikt ändamål är den ekologiska brudklänningen, skräddarsydd efter den som ska gifta sig. Exklusivt framtagen med enbart naturliga material och ekologiska tyger så långt det är möjligt. Det är viktigt att man känner sig vacker i sin brudklänning, därför anpassar vi tillverkningen efter önskemål – och skräddarsyr storlek – in i minsta detalj. Naturens Syster har inte glömt bort att det är en dag att vara klädd vackert även för brudgummen. Kontakta oss för skräddarsydda bröllopskläder för män eller fortsätt till knappar, spetsar och inspiration för brudklänningar.

Bli ambassadör för ekologiska textilier

Vi uppskattar våra kunder och hänvisar oftast till butikerna som säljer våra produkter. I vissa fall är butiken väldigt avlägsen och därför har vi sätt till att ni som inte driver egna butiker också kan beställa våra ekologiska produkter. Ni kan välja ett dekorativt inredningspaket för er själva eller att skicka det som gåva till en vän. Du som beställer belönas med titeln ambassadör för ekologiska textilier och erhåller bonusar, rabatter och får dessutom exklusiva nyhetsutskick.

Bli återförsäljare för Naturens Syster

För att bli återförsäljare krävs det att du driver en egen butik och kan ta in delar av vårt ekologiska sortiment. Beroende på butikens inriktning, omsättning och storlek kan man som butiksägare beställa färdiga paket med ett varierat utbud av textilier anpassade för en miljömedveten kundkrets.

Beställ “kom-igång paket” för återförsäljare.

Butiksägare Privatperson

Flera av paketen saknar bilder, så ring gärna 0709-407 607 för personlig betjäning eller se flera ekologiska textilprodukter i vårt inspirationsgalleri. Vi hjälper dig.