Ekologiska Kuddar

Handbroderad kudde med vävt band.
Handbroderad, inte i vanligaste bemärkelse men på ett naivistiskt (oordnade stygn hit och dit) sätt, kudde i form av en oregelbunden boll av EKO-bomull i 2 tappningar; Blårutigt tunnare tyg och en lite kraftigare enfärgad canvas. Den är stoppad med EKO-ull. Tyger och ull-stoppning är ekologiska och GOTS-märkta (Global Organic Textile Standard). Ett vävt band kröner verket som faktiskt är lite paketinspirerat till sin design. Diametern är 30 cm.

Pris ges vid förfrågan.

Sidenkudde i smaragdgrönt
Kudde av sidenbrokad, skönheten själv. Den är sydd i ett smaragdgrönt siden av traditionell tillverkning från Italien. Här är det tyget i sig som talar, formen hålls enkel – cirkel, naturens ideala form.

Den knäpps med 3 ekologiska knappar, också italienska, på fram – eller baksida, välj själv. Innerkudden har stoppning av naturfjäder och diametern är 40 cm.

Pris ges vid förfrågan.

Kudde av EKO-bomull med linnespets
Fräsch och skön kudde av ekologisk bomull, GOTS-märkt (Global Organic Textile Standard) i 3 versioner, vi räknar baksidan som en. En linnespets med skön styvnad är fäst med fyra knappar av pärlemor.

Alternativt knäpps spetsen av och kudden får – simsalabim – ett nytt utseende. Avtagbart överdrag som försluts med 2 pärlemor-knappar som ovan. Fyllnadsmaterial är polyesterfiber och måtten 25 x 25 cm.

Pris vid förfrågan.

blå kudde