Linnehanddukar gamla

White Monday; en dag att köpa gammalt fint

Måndag 23/11 är det dagen för cirkulär konsumtion. Vi har redan haft ett erbjudande om gamla vackra linnehanddukat med ett broderikit och det gäller även denna White Monday. Hör av dig så får du veta mer. Vi utvecklar teknikens lösningar i tiden nu och rätt som det är finns en vassare teknik att nyttja. Går bra att gå in på broderiklubben.com och framföra detta ärende so far! Välkommen!

Från det ena till det andra. Nu gäller det hur fossilbilar ska hanteras i Storbritannien. De väntas helt enkelt vara förbjudna till år 2030. Presenteras sannolikt i samband med en presentation av ett nytt mAmen.iljöpolitiskt program där över. Hybridbilar väntas få rulla på ytterligare fem år till 2035. Samma saker pågår lite varstans i världen; Tyskland, Italien och Norge som redan 2025 sätter stopp för fossilfordonen. Här i landet utredes saken. FN:s klimatpanel IPCC säger i vart fall att utsläppen globalt måste minska med 40 % kommande decennium för att klara 1,5 graders målet. Just transporterna står för en stor del där. Tillsammans med energisektorn. Må så ske; Amen.

Ha det så gott och köp gärna begagnade julklappar redan nu! Några stycken räcker gott och väl.

Bilder: 1) Här är några av våra gamla linnehanddukar vi sålt 2) Söta, fina tomteflickan med katt handbroderade på gardin 3) Än hänger några röda äpplen så vackert kvar på gren! Till fåglarna att smörja kråset kan tro´4) Fler gamla linnehanddukar vare här!

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email