rosa-prickig-kudde

Vi fejar och stökar

Vi syr nu upp våra modeller som ska ingå i sortimentet inom barn, prisbelönta området specifikt bädd. Ett par har vi redan presenterat men fler kommer. Inte enbart bebisar behöver rent och utan förorenat i sin bädd. Mycket ägnas även omläggning av hemsidan med expertisens insatser. Resultatet visar sig i sinom tid.

Forskarrapport om ökande koldioxidutsläpp: I år väntas utsläppen av koldioxid att öka med 2,7 % i år jämfört med 2017. Tendensen går igen åt fel håll efter att ha stagnerat under åren 2014 – 2016. Rapporten härrör från University of East Anglia och Global Carbon Project. Oljeanvändningen ökar mycket i de flesta områden; bilar, lastbilar och flyget tar sin tribut.

IPPC:s rapport som nyligen kom ut är entydig beträffande att vi måste halvera de globala utsläppen till 2030 om vi ska hålla den globala uppvärmningen inom 2 grader. Där står också att det krävs ”snabba och omfattande förändringar av hela samhället i en skala som saknar motstycke”.  Näringsliv, städer, kommuner, organisationer spelar större roll genom att ha mer ambitiösa mål än de utpekade på nationell nivå.

Unga driftiga personer finns tack och lov! När vi vuxna ballar ur och inte gör vad vi borde finns som väl är några yngre kämpar inom klimatändringsområdet som snyggt TAR PLATS! Återkommer när tilltänkt artikel dyker upp.

Bilder: Tekniska problem – inlägges snarast möjligt.

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email