vårstjärna vit

Tvätta händerna ordentligt

Vi jobbar vidare med vårt erbjudande om spjälsängstextilier. Det kommer att vidareutvecklas på ännu odefinierat sätt. Spännande tider i övrigt med många nya kontakter och -nät som ger energi och ide´er.

I hemma sittar tider: Bra att ta sig för något, ha kontroll på någon del, och inte bara sitta oroa sig. Att känna att det blir bättre är en god sak. Som inte infinner sig automatiskt med övertygelse. Att känna hopp är ju att jobba hårt, slå in en dörr med slägga när det brinner i barnkammaren och ungarna och katten är där. Inte vinna på Lotto.

Kan vara bra att ha skyddsmasker mot virus. Men det borde även köps mot utsläppen från kolkraften. Kina planerar över 100 nya sådana och Japan ett 20-tal bland andra orosmoment som kunde bytas mot förnybart i stället, solceller t.ex.

Något väldigt Dumpt sagt på sistone av USA:s president: ”Vem kunde ana att något sådant här kunde hända?” Forskare har länge sagt att då vilda djur och människor föses samman som i vilda djurmarknader kan virus hoppa över från djuren till oss människor, där mutationer kan ske som underlättar processen.

Bilder att förnöja sig med: Vårt spjälsängsset; vit vårstjärna blommar nu äntligen!; små påskliljor i fokus; Såsom i en spegel; Kungsängsliljorna små; De första vitsipporna!

Dela detta inlägg: