Eva-Lotte Bernekorn Sandin

Spännande start på 2021

Så roligt att starta upp igen efter helgerna! Vi kör igång med broderiklubben på zoom med kända medlemmar. Vi behöver testa hur det fungerar online helt enkelt. Vi har en plan på sängkläder för vuxna som vi så smått kör in på. Brodera på det eller dekorera på annat sätt går bra.

Vi ser oss om i natur Sverige och stannar upp för skogen. Stackars skogen säger vi! Miljömålet ”levande skogar” går riktigt uselt. Naturvårdsverket har sagt att biologisk mångfald inte har förbättrats, i skogen inte minst tillägger vi. Många arter och naturtyper riskerar att försvinna. Mera skydd behövs och bättre skötsel av naturmiljöer. Fortfarande avverkas mycket skog som egentligen skulle skyddas. Frihet under ansvar sa skogsutredningen i höstas. Inte mycket bevänt då en markägare kan ändra sig beträffande om skydd ska ges när som helst. Skogsvårdslagen är frikopplad från miljöbaljken och hindrar inte skövling heller.  Hu jeda mej! Ändring på detta behövs fort!

SKÖNA OXVECKOR TILLÖNSKAR VI! MOT LJUSARE TIDER TVEKLÖST.

BILDER: 1) Vinnarna i broderiklubben Gyllne Stygnets Adventskalender presenteras 2) Eva-Lotte B. S. hos oss gillar snöstorm 3) Snö bara för skönt! Ljust och vackert 4) Gammal handbroderad linneduk med jultulpan som anlände lite sent. Men ändå! FIN

Dela detta inlägg: