IMG_5321 (2)

Sköna helger väntar!

Det har varit dragning i broderiklubben Gyllne Stygnets Adventskalender. Vinnarna är som redan meddelats:  Darina Schartman, Barbro Fällman och Pia Eriksson!  GRATTIS än en gång! Distribution av de ekologiska linnetextilierna sker efter julruschen.

Nu tar vi själva en paus under helgerna för att komma åter med förnyad styrka.

Dags att vila en stund för sig själv i jul. Tiden är inne att putsa av egna fantasin och göra något av den begränsning som står till buds dessa dagar. Men tänk så härligt att ta en promenad, ta en matbit lite extra och läsa i en bok. Högläsning är en favorit här men annat fungerar också bra då en vill besöka nya världar.

En Skön & Härlig Jul och Ett Gott Nytt År önskar vi Er Alla; ni som firar ensamma, tvåsamma eller max fyra är det väl!

Juliga och glada bilder ser ni här: 1) Eva-Lotte Bernekorn Sandin visar upp vinsterna i Gyllne Stygnets adventskalender 2) Eva-Lotte funderar på vilken bok hon önskar i julklapp 3) Handbroderad bonad med pepparkaksbakning 4) Den lilla julängeln är så söt! 5) De ystra systrarna förbereder en maffig jul , ett som är säkert! Handbroderad äldre duk 6) Julblomman amaryllis i 2 sorter; Matterhorn i vitt och Olaf röd som julens färg och kärlek

 

Dela detta inlägg: