nyponris

Så gott med äppelkaka till fikat på onsdag!

Redan denna vecka startar broderiklubben Gyllne Stygnet med ett första möte, kan inte hålla oss. Reklamfilmen som ännu inte är klar kommer att visas i utvalda sammanhang för möjlighet att sprida vår broderiklubb i vidare kretsar. På grund av smittrisken är det dock bäst att hålla fysisk distans och därför kan flera parallella möten bli aktuellt. Här kan man boka in sig på gästlistan vilket fall: www.broderiklubben.com VARMT VÄLKOMMEN!

Trist att höra: Sverige vill sänka ambitionerna då det gäller biologisk mångfald i förhandlingarna om EU:s strategi för biologisk mångfald. Hemskt att höra, trodde vi här var PÅ beträffande gröna sidan jämfört med andra bakåtsträvare i unionen. Fram för biologisk mångfald och inte enfald! Hälsar Naturens Syster.

Äpplen, äpplen i mångfald på många håll i år! Så roligt! Använda i maten, skänka, mosa, ge…….Äppelchutney, äppelmos, -kaka, i sallad, tärningar i frysen, i curry………..

HÄRLIG ÄPPELFYLLD VECKA ÖNSKAR VI!

Bilder: 1) Den gamla rosen har presterat änne en charmant blomma! 2) Nypon i kubik med taggar i kvadrat 3) …över mörka vatten….. 4) Rött lyser bergkörsbärets blad i höstsolen 5) Rosor i kruka och på broderad duk 6) Ett härligt sammelsurium av oordnade växter av många slag

nyponris mörka vatten bergkörsbär ros till en älskling grönt gytter

Dela detta inlägg: