1_blomma_Produktbild_paket_orngott_paslakan_röd_julkampanj

Raffinerad naturlighet

Vårt julerbjudande med bäddseten till spjälsäng och vagn/vagga pågår till och med 31/12 2019. Ska det vara julklappar med leverans till julafton ska beställningarna säkrast ha kommit till oss senast den 15/12, nu på fredag. Se mer i vår webshop där allt är paketerat för beställning.

Brudgumshängslen broderas för fullt annars och intressanta möten om våra textilier finns på agendan denna vecka.

Hösten är här och naturen varvar ner i en lägre takt.

Betraktelse över en surapel: Den sträcker sina taggiga grenar mot skyarna. Dess äpplen är små och mycket hårda. Fruktköttet ligger i en tunn mantel kring kärnhuset och har en skarp syra och beskhet. Inte ens fåglarna hackar i dem. Surapeln är en rebell och värd all respekt. Den har rymt från trädgården med dess knivar och tuktverktyg till fria marken. Stormarna ruskar dess krona men veden hårdnar bara. Och blir ännu vackrare och så lämpad att använda till snidade och länge hållbara saker. För de som fattar raffinemanget.

Hösten är oslagbar: TREVLIG VECKA!

Bilder: 1) Detta är bäddsetet för spjälsängen, Nalle och elefanten samtalar om hur skönt det är 2) Bo till solitära bin finns på Kulturen i Lund, se själv 3) Fler underbara påslakan och örngott från oss 4) Se så vacker ligustern är nu! Sotsvarta runda bär 5) Katja of Sweden, utställning Kulturen i Lund 6) Katja pushade för det naturliga, bra val!

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email