NaturensSyster i Dagens Industri

Ny hemsida & Naturens Syster i Dagens Industri

Nya hemsidan föreligger till del även om e-handeln låter vänta på sig en stund då vi är lite försenade. Men vi jobbar på så det ryker om kapoken!

Vi är med i Dagens Industri datum 13/3: En av våra bebiskuddar är där utvald av redaktionen, se bild nedan.

Sanning och äkthet är viktigt men inte fake news. Det diskuterades även tidigt 1800-tal, som av Henry Davide Thoreau t.ex. läs här: ”Hellre än kärlek, hellre än pengar, hellre än ryktbarhet ber jag att få en skänk av sanning. Jag satt vid ett bord där födan var god och där vin fanns i överflöd och uppassningen var inövad, men där allvar och sanning voro obefintliga; och från detta ogästvänliga bord gick jag hungrig bort. Gästfriheten var lika kall som glacen. … Stilen, husen, parken och ”förströelserna” ha ingen betydelse för mig Jag besökte en kung, … och bar sig åt som en man som var oduglig för gästfrihet. I mitt grannskap fanns en man som bodde i ett ihåligt träd. Hans sätt var verkligen kungligt”.
Tänk så det lät, Naturens Syster ryser av avsmak.

Tack och lov för fantastiska Greta Thunberg, årets kvinna, och Klimatstrejken den 15/3 som omfattade unga i mer än 100-talet länder världen över! En MAGNIFIK OCH STARK manifestation för en bättre framtid i takt med vad NATUREN TÅL. EN BLIR SÅ GLAD och skuttar några extra kalypso-steg krumbuktar sig Naturens Syster ystert.

Bekämpningsmedel som vi kämpat för att förbjuda inom EU ska nu tillåtas i Sverige: Kemikalieinspektionen har nu gett svenska sockerbetsodlare dispens att använda det absolut värsta bekämpningsmedlet med neonikotionoider mot insekterna. Även fåglar och vattenlevande djur mår dåligt av det. En gråsparv behöver t.ex. bara äta 1,5 frön med medlet för att dö. Detta horribla platsar VÄL bland bakåtsträvande kontraproduktiva idiotiska beslut, deklarerar Naturens Syster argt.

TREVLIG, SKÖN OCH LYCKOSAM VECKA ! Hälsar Naturens Syster, glad och nyter.

Fr vänster till höger:
Vår utvalda bebiskudde i Dagens Industri 13/3, De svagt doftande snödropparna på handbroderad exklusiv duk, handbroderade blåmesar som njuter blomprakten, linneväv, vår bebiskudde med kapok i eget majestät bland pingvinungar.

Dela detta inlägg: