SKOGENS SJÄL

Naturlig skog med biologisk mångfald älskar vi!

Broderier är i fokus om än det tar lite längre tid med hela paketet. Glesvävda linnegardiner är också het gröt.

Världsnaturfonden WWF har gett ut en rapport om svensk skog. En sorglig läsning. Där framgår att det varje år avverkas jäms med marken 32 000 fotbollsplaner med naturlig vild skog full av olika slags levande organismer. Dessa är dessutom starkt känsliga för störningar. Det är skogsbolagen som utför skamgreppen för att tjäna oresonligt mer pengar på bedrövelsen. Dessutom har de mage att utge sig själva som någon sorts beskyddare av skogen och miljön.

I ett SVT program på söndagen pratade forskare om just svenska skogen och både SVEASKOG och SCA var inbjudna att delta men avstod. Nej, fy 17 så hemskt dåligt och ansvarslöst bolagen beter sig! Det är egentligen väldigt enkelt för dem att göra rätt och värna hållbar skogsvård. Bara att sluta rensa bort alla olika sorters växter och liv som där finns. Så ordnar naturen den överlägsna upp det av sig själv efter hand.

TREVLIG KRYLLANDE AV LIV VECKA!

Uppiggande bilder: 1) Få saker så bedårande som höstanemonen! 2) och 3) Vår glesvävda ekologiska linnegardin är skir, extra bred 180 cm och efterfrågad, sys i Stockholm 4) Ringblommor är ena riktiga färgklickar; som blommande morötter skratt skratt 5) och 6) Skogsbilder utan snörräta rader av stackars granar som vantrivs i sin påvra miljö utan FRISK HÄRLIG SPRUDLANDE GRÖNSKA SOM KRYLLAR AV LIV!

höstanemon Ringblommor

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email