IMG_20190816_153505898_HDR

Naturen och vi i en bra enhet

Vi börjar snart sy upp i större skala våra bebissängkläder, svenska syfabriker öppnar nu igen på flera håll – så roligt! Och bekvämt. Om några veckor går det att köpa nya grejerna från vår web shop, ha koll här där vi berättar. Vi har också kontakter för samarbeten åt olika håll, kanske brudklänning igen rätt som det är ?!

Sommaren drar sig nu mot sin ände och hösten närmar sig. Läste några tänkvärda ord i sammanhanget, hör här. Även människor i ett mångkulturellt samhälle går kanske i samma skolor, bibliotek, simhallar, mataffärer. Men till olika platser då de tillber sin Gud. Så är det inte i trädgården. Där kan alla vara tillsammans i samma helgedom oavsett hur vi ser ut eller vilken lära vi bekänner oss till. Solen, vinden och regnet ägs inte av någon trosriktning utan av oss alla. Shakespeare har uttryckt det som att ”en beröring av Naturen gör hela världen till medlemmar av samma familj”. Vi bör nog ha det i åtanke i vår livsföring lite till mans och kvinns framöver. Vi här på Naturens Syster passar också på att önska Greta Thunberg LYCKA TILL! med sin resa i Naturens tjänst över stora havet!

TREVLIG VECKA MED ARBETE OCH KNOG FÖR DE FLESTA IGEN!

Bilder: 1) Gullboll heter denna strålande solboll ikapp med solens strålar 2) Kejsarolvonet torkar upp sig efter en uppfriskande regndusch 3) Susane och Nalle testar våra nya påslakan med örngott och sveper in sig skönt! 4) Den skira höstanemonen nickar lite blygt och det räcker så gott; hennes skönhet sprider sig så väl över nejden ändå 5) Alma Jansson är en gammal höstflox som dök upp vid en insamling från forskningscentra för några år sedan – se så vacker hon är då hon vajar i vinden! 6) En skapelse från Beckmans som ställdes ut på modemässan Nacka Strand förra veckan; gjord i ett stycke tyg utan spillbitar: läckert, djärt BRA! GULLSTJÄRNA

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email