Näcken spelar snart upp

Moinio naturskog lever vidare i fred

Ett trädgårdsbroderi blir det snart. Med oväntade inslag som passar särskilt till äpplekaka! I övrigt tar vi hand om de nya kontakter som så intressant och spännande uppenbarat sig. Och letar nya flådiga lokaler. Vilket kräver sin kvinna.

Ibland blir en särskilt glad: Tänk – de hade börjat hugga ner den sköna naturskogen där samer och renar har sin utkomst. Men – så slutade de plötsligt upp med det och alla levande organismer växter och djur kunde fortsätta i lugn och ro med sitt alldeles egna på agendan!

Ibland är det verkligen extra roligt att leva! Grattis renar, samer, biologisk mångfald och alla som älskar gammal orörd natur som fått sköta sig själv i hundratals år! Stort hjärta.

Några bilder att ta in: 1) Eva-Lotte Bernekorn Sandin hos oss aktualiserar ett firande för några år sedan med sällsam aktualitet 2) Se vilket vattenfall; näcken sitter bak kröken! 3) Bada bbör man annars dör man 4) O så vacker höstflox med frökapslar av krolliljor! 5) Liten vacker höstanemon som påminner om porslinsblomma 6) Plötsligt en gräshoppa på trappen – verkligen härligt ställe idag!

 

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email