Hjärtkudde bomull GOTS

Mest mingel i kvadrat!

Denna vecka är det mycket mingel på olika trevliga håll. Som vi springer på för fullt. Syfabriken här nästgårds öppnar officiellt också. Broderi och brodera annars för fullt! Seminarium hinner vi kanske också med. Gamla stora lakan har vi på span dessutom. Gamla juldukar är en självklarhet i detta sammanhang, dessa tider. Det finns fortfarande påslakan & örngott till baby klara för leverans i god tid till jul, se webshopen. Mingel hos oss tisdag 26/12 kl 19 – 21. Anmäl via hemsidan bara. VÄLKOMNA!

Måndag 25/12 är det White Monday vilket betyder köp inget helst. Ta gärna fram gamla grejer ur vrårna som glömts bort, damma av och använd själv eller sälj/skänk bort! Annan kan använda!

Jippidippido!!!: Plasteländet får mota sitt Waterloo; Chalmers tekniska högskola har funnit på hur det går att bryta ner plasten på molekylnivå. Denna upptäckt gör det möjligt att tillverka ny plast av samma kvalitet som innan den återvanns. Finemang som en säger i Spanien, höhöhö?! Hurra så bra säger Naturens Syster!

TREVLIG VECKA! 

Illustrationer: 1) Härliga hagtorn som generöst delar med sig av sin prakt 2) Kudde bomull GOTS stoppad med ekoull och avtagbart övertyg; säljs på vårt mingel för en spottstyver 3) Från fräsiga Westanders, här Frid blom, om gnäll och skäll eller…. 4) Ett gammalt torrdass – har hört talas om Torrdassens Vänner, intresseorganisation för entusiaster 5) Pågående handbroderi på ekolinne med stramalj 6) Levande stearinljus så stämningsfullt, julbonad av papper skymtar i bakgrunden, katt som njuter inte förglömma! MJAOU

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email