IMG_20201007_114759185_HDR

Ljusnande framtid i höstmörkret

Nu börjar det hända spännande saker! Filmrullen ligger snart inne på broderiklubben.com och därmed inträffar saker som blir bra hoppas vi. Broderiklubbens fysiska möte i veckan måste vi dock genomföra var och en på sitt eget håll på grund av smittan vi alla hjälps åt att förinta.

Ett erbjudande av ny art ligger i stöpsleven inom närmaste framtid så håll ögonen öppna! Vi värnar ju om mer användning av gammalt fint och även bra nyproducerade saker inom naturens gränser.

Mer fruktbara förutsättningar för en hållbar framtid! Nu när det nästan är helsäkert att Joe Biden övertar presidentposten i USA så ljusnar framtiden för en begränsning av klimatförändringarna också. Att USA med sina 15 % och näst högsta utsläpp av växthusgaser, efter Kinas 28 %, snart är med i Parisavtalet är en ren lycka! Liksom att flera andra projekt inom t.ex. förnybar energi, återställa våtmarksprojekt med mera kommer att tuffa igång.

Nya, hoppfulla vibbar mot en ljusnande framtid läser vi in. KUL!

Känn de nya härliga horisonterna – skön vecka!

Bilder: 1) Den handbroderade prinsessan med sin påfågel eller fågel Fenix kanske 2) Tovsippan, Anemone silvestris tittar fram i höstvärmen och känner sig nog lite vilsen 3)  Här kommer en sothöna med kompis och simmar kring och svänger sig i virvlarna! 4) Här är en orkid’ värd ordet ! Från Greby kan tilläggas. 5) Freja heter denna donna målad av kanske John Bauer 6) Som silver glänser det!

Dela detta inlägg: