IMG_20201007_114759185_HDR

Kapitalismen behöver tyglas

Broderandet fortskrider även innan slutlig video till marknadsföring är färdigställd. Det är så spännande med nya idéer och allt annat som kommer fram. En guldgruva för nya projekt att göra mera utav! Kanske olika teman på begränsad tid eller something like that.

Hört på från BBC: I naturkännaren och dito filmaren Sir David Attenboroughs senaste film  ”Ett liv på vår planet” pratar han bland annat om skövlingen av regnskogarna och dess hemska följder och att korallreven till stora delar nu har dött på grund av uppvärmningen av klimatet. ”Naturen håller på att försvinna” sa han vidare. ”Vi människor och inga andra på jorden, är mäktiga nog att skapa världar – och sedan förstöra dem” fortsatte han. Sist kom slutklämmen: ”Det kapitalistiska systemets excesser måste tyglas”.

Ja, hemskt är det. Så hemskt också att detta Attenboroughs crescendo utelämnades i SVT:s Agenda där partiledarna snabbhanterade klimatkrisen i vanlig lättfärdig ordning. Hej och hå vadå?!

Men något roligt ändå, en måste skratta. Bakterien till viruset: skaffa dig ett liv!

Hösten är här med vackra färger och en rofylld tid i naturen när den falnar ett tag.

Skön skogspromenad till alla! hälsar vi.

Bilder: 1) Det växer huller om buller av bara farten – fortsätt med det! 2) Så skön virkkonst ; ”Peace, Love and Understanding” hette det en gång. Länge sedan verkar det nu. 3) En skön sommarbild på vita löjtnantshjärtat! 4) Superskön ekologisk linnegardin från oss! 5) Uv; hu hu! 6) Solblänk

Dela detta inlägg: