IMG_20190712_181735121

Härlig sommar och glädje

Nu har vi sytt upp våra påslakan och örngott till bebisens vagn och spjälsäng och inväntar fotografering. Och tycker det är dags att varva ned ett slag. Om sommaren, om sommaren!

Ut i skog, hagar och marker vill vi ta oss och svänga om i det gröna, ljuvliga! Med alla blomster; nävor, vallört, smultron, vänderot, olvon, tjärblomster, kärrknipprot och allt annat fint i kaskader av olika färger och format. En och annan insekt, fjäril, bin och humlor vill vi också råka. Att omslutas i detta stora, överväldigande en inte riktigt fattar! Så jublande härligt! Take care.

TREVLIG SOMMAR OCH VAR RÄDD OM DET GRÖNA! Hälsar Naturens Syster ystert

Här några bilder att kolla in, bortse lite från ordningen som tydligen själv vill bestämma: 1) Ros röd som rubin, kärlekens ros 2) Bil garanterat fossilfri, fjärilsdrift, handbroderat flott stycke 3) Ut i det vilda med nässlor och tistlar också, den gröna vildmarken kan vara än oinsmickrande 4) Bolltistlar att älska! Så vackra med sin underbara åskblå färg och eleganta form 5) Små näpna och frodiga veronikor, mormors glasögon som spirar fram i massiv framfart bland gräsen

 

  

 

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email