Handbroderat ur gammal märkbok

Handbroderat slår det mesta

Våra charmanta babypåslakan och örngott med hjärtanspetsar finns sedan några dagar att köpa i vår webbshop – VARMT VÄLKOMNA DIT!

Vi arbetar samtidigt med att kunna sy upp vår ekologiska brudklänning av linne med handknypplade spetsar i syfabrik här i Stockholmstrakten troligen. Det finns ett exemplar av denna klänning sydd av skräddare som är till salu nu. Det är en i storlek ca 38 vanlig damstorlek och finns att prova och köpa i vårt showroom. Boka tid först bara. VARMT VÄLKOMNA!

I veckan ska vi också ha möte om inredningstextilier. Kanske nya samarbeten är på gång, who knows?!

I vårt samarbete med Klimatsmarta bröllop är meningen att vi ska ta fram något snyggt åt även brudgummen – klart han ska ha något originellt också! Därför gick vi på inspirationstur till Handarbetes Vänner när de hade vernissage här om dagen. Och det gav full pott i utdelning! Så himla fina, originella och småknasiga och fina grejer de visade fram! Nu har vi mer att fundera kring den saken, klar som kokt morotsvatten.

INTE FEL: If you have good thoughts they will shine out of your face like sunbeams. Kan det vara så? Eller är det bara överdriven och overkligverklighetsfrämmande hyperläskig positivism. Hoppas inte det. Tror inte det.

Och: GRETA for Nobelprice!

Fina bilder: 1) Gosiga påslakan och örngott som finns att köpa i webbshopen 2) EKO-Brudklänningen med avtagbart släp som finns att köpa NU i vårt showroom 3) Inspirerande utställning på Handarbetes Vänner 4) Höstfloxen så frodigt blommande – en fröjd för öga och hjärta 5) Handbroderade söta blåmesar som kan vara bra att ha 6) Handbroderat och loppisfynd blir SUVERÄNT!

Blåmesar handbroderade Handbroderat ur gammal märkbok

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email