Monogram på nygammal linnehandduk

Hand i hand med grönt och skönt

När vi verklighetsanpassar verksamheten här på broderiklubben.com så inser vi lätt att online broderi är en bättre produkt/tjänst än fysiska klubbmöten. Därför är nu nämnda sida nyligen omarbetad till just onlinekurs. Välkommen in där! Samtidigt tillverkas matchande produkter som till exempel startkit att erbjudas intresserade i en första vända. Broderiklubben Gyllne Stygnet heter den charmanta klubben i sin helhet.

Kommande vecka äger ett klubbmöte rum. Det finns dock flera som står på gästlistan som det nu är och administrationen arbetar för högtryck för att resultatet ska bli möten med inte för många deltagare samtidigt. Den personliga servicen och trivseln är viktig anser vi.

Världsekonomiskt forums riskrapport som presenterades i veckan, dominerades av klimat- och miljöfrågor. De minskningar av utsläpp av växthusgaser som varit en följd av nedstängningarna under 2020 till trots pekas på risken att utsläppen här vid lag ånyo ökar. Utpekade hot är * extrema väderhändelser, * förlust av biologisk mångfald, * naturkatastrofer, * miljökatastrofer orsakade av människor. Även infektionssjukdomar poppar för första gången upp på top 10 listan.

Ha det gott i det vackra och snöiga vintervädret!

Bilder: 1) Monogram i korsstygn 2) Vackra isformationer utkristalliserar sig i kylan 3) Eva-Lotte Bernekorn Sandin förbereder inlägg på LinkedIn 4) Ännu en vintervy som inte går av för hackor! 5) Lavendeldoft i linneskåpet är bara ljuvligt! 6) Här inlånat vintergrönt från här om året

Dela detta inlägg: