Gyllne Stygnet går online

Så bra att det går att ha broderiklubben Gyllne Stygnets möten online också! Vi har testat för första gången nyssens. Inom kort kommer vi att gå ut i större skala med vårt Testkit som föregår inbjudan till möte. Det betyder att mycket av nedlagt arbete sker vid datorn nu. Med skickliga experter involverade utifrån sin åtråvärda kunskap.

Beträffande textil och mode: Hur bra är det egentligen med all köpfest som signaleras i tid och otid?! Heter det inte Black Friday så är det Singel Day eller Sommar-rea innan midsommar! Nej, ta och coola ner helt enkelt. Gör egna drag med hållbar horisont. Använd modeller du själv gillar oavsett vad influensers säger och försöker få dig till att bli av med pengarna på nytt mode. Gillar du en viss modell köp den tills du själv blir less, begagnat bästa sätt. Och /eller sy om. För den som vågar.

Nu när USA går med i Parisavtalet är det något mindre kaos beträffande klimatkrisen. Vill här notera en annan sak åt rätt håll: Portugal kommer att avveckla sin kolkraft redan i höst. Tidigareläggning från 2030 faktiskt; mycket BRA! Fjärde landet i EU som sätter P för kolet. HURRA!

Skön vecka; kanske i snö eller utan!

Bilder: 1) Emelie i högsta hugg på broderimötet online 2) Regina deltog här på broderimöte Gyllne Stygnet 3) Ekorren biter av grankvistarnas yttersta delar, liten lue! 4) Broderikit till Gyllne Stygnets möten 5) Skönheten är skär på frostig ruta 6) Söta blåmesen! Kindness is like snow; it beautifies everything it covers

 Regina

Dela detta inlägg: