God fortsättning

… på det nya året hälsar vi till alla! Nu sätter vi mot nya mål.

Redan nu har vi tillverkat 2 nya textilier som ingår i kretsen kring klimatsmarta bröllop. Nämligen ett stycke brudgumshängsel och ett stycke brudbälte. Det förstnämnda presenterar vi på bild nedan. Vi kommer att ha ett event tillsammans med två andra företag där båda visar upp ordentligt. Tillsammans med våra ekologiska brudklänningar och de andra företagens visningar  inom kort.

En kort resumé av sakernas tillstånd i övrigt på hållbarhetsfronten ger vid handen att Madridmötet om klimat var ett lågvattenmärke där viktiga frågor uppsköts till dito i Glasgow i december. Sannolikheten ökar att möten kommer hållas i olika grupper framöver; klimatförnekare som USA, Brasilien för sig kontra länder som Europa, Kanada som vill GÖRA NÅGOT för sig!

Själva slår vi för mindre shopping. Gå gärna på utställningen på Dunkers kulturhus i Helsingborg där Max Gustafson satirtecknat om hur vi gör allt för att fortsätta shoppa och kopplar ur alla naturliga veton som för att tänka på hållbarhet och naturens gränser. Allt för satt föda monstret som inte har någon gräns för sin glupande aptit. Medan vi själva passiviserats till viljelösa krakar.

Trevlig januari ändå!

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email