IMG_20200201_144333197

Gamla lakan kan bli till nytt – UPCYCLE!

Snart blir det möjligt att prova toiler, klänning av enklare tyg, av vår ekologiska, glesvävda brudklänning i linne med handknypplade spetsar. Vårt samarbete med nya syfabriken i stan gör detta möjligt. Återkommer med exakt besked. Spännande samarbete är också under uppbyggnad beträffande handbroderade tillbehör och brudslöjor. Organisation och administration inte att förringa.

Greta Thunberg i Davos: Hon kom med krav på att alla fossila investeringar och subventioner ska tas bort. Då tyckte USA:s finansminister att hon kunde komma tillbaka när hon studerat ekonomi. Varpå Thunberg replikerade att det inte behövs universitetsexamen för att fatta att vår koldioxidbudget inte går ihop med investeringar och subventioner till fossila bränslen.

Kommentar: En fattar det en vill fatta hälsar Naturens Syster kallt.

En annan sak: Nu undersöker vi hur möjligheterna blir att idka handel över engelska kanalen efter BREXIT. Går det eller blir tullarna hutlöst förintande höga och all erforderlig byråkrati gör det outhärdligt? Fortsättning följer definitivt! Synd på så rara ärter de har där över (intressanta lokala textilindustrier av mångfaldig art till exempel).

TÄNK februari är här! Väl mött önskar vi denna vinter?månad! Ha det gott!

BILDER: 1) Brudbälte och brudgumshängslen klara för användning! 2) Vilket är mest fantastiskt; nyutslagna tunna snödroppar i januari eller handbroderade linnelakan av förnämlig kvalitet?!3) En stjärna visar sig: Lena Victor vår förnämliga skräddare som syr med perfektion och precition exskt efter våra önskemål! På tapeten igen med ny brudklänning om ett tag 4) Snödropparna som tar sig upp ur marken de söta liven!! 5) Handvirkade blommor som kan användas till ena och andra m.m. 6) Vacker handbroderad duk

Dela detta inlägg: