IMG_20210208_082340198

Flera länkningsstygn är vackert

Här sker nu en utveckling av online-möten i broderiklubben.com Gyllne Stygnet. Det är en spännande tid samtidigt som det är lite okänd mark. Rätt som det är ingriper proffskompetens för bättre marknadsföring också. Hållbarhet kan ägnas mer eller mindre tid i denna klubb. Alternativt starta egen.

”A hard rain is gonna fall” skrev B. Dylan. Det är exakt vad som börjat ske nu och troligen kommer fortsätta. Orsaken är en utjämning av jordens resurser och rikedomar över världen. Kring sekelskiftet år 2000 gick 80 % av världens samlade BNP till västvärldens länder. Knappt 20 år senare hade denna ström minskat till 60 %.

Läggs därtill att den rikaste 1 procenten människor släpper ut dubbelt så mycket växthusgaser som de fattigaste 50 procenten som ju är ansenlig till antalet människor räknat.

Enligt en FN-rapport bor 500 miljoner människor i öken eller vad som blir öken i närtid. Flyktingströmmar är lätt att förutspå – av detta skäl men även av andra.

Agenda: Broderiklubben Gyllne Stygnet har onlinemöte i veckan.

Skön snövecka med sportlov eller utan!

Bilder: 1) Solstänk på snön 2) Sjön i vinterskrud 3) Här var det 2 typer av länkningsstygn: antik länksöm respektive kretastygn med omtag. Jäätesnyggt att sy ihop olika tygbitar som man gjorde förr då alla tygbitar sparades nogsamt. 4) Plötsligt har en orkidé slagit ut! Fiiin! 5 0ch 6) Flera vackraste fina orkodeer!

Dela detta inlägg: