Prinsessa

En ren natur måste fredas

Vi fortsätter att brodera monogram i broderiklubben Gyllne Stygnet, www.broderiklubben.com, och förbereder nästa tema som avser ny produkt av gammal textil med något nyare inslag. Ska bli spännande att se hur uppfinningsrikedomen kanaliseras!

Broderifilmen inväntar sin proffsiga version och har ännu ej visats för publik således.

Broderier kommer sedan att utövas i olika konstellationer. Vilket visar sig efter hand. Vi jobbar på det. Liksom på oktober månads Nyhetsbrev som utkommer mot slutet av månaden.

FÖRFÄRLIGT, HEMSKT: Forskare varnade nyligen för att vi behöver nytt ord för att beskriva verkligheten; GIGABRAND. Förra måndagen passerades gränsen 1 miljon tunnland i Californien, gränsen för gigabrand. Det är den största brand i områdets moderna historia och mer än dubbelt så stor som tidigare bränder.

FÖRFÄRLIGT, HEMSKT 2. En fjärdedel av världens största våtmark, Pantanal i Amazonas, har nu brunnit 3 000 000 hektar. Risken är nu enligt forskare att den inte kan återhämta sig.

FULT & SKAMLIGT  X  H-E. USA:s största oljebolag EXXON planerar att öka sina utsläpp av växthusgaser med 17 % till 2025. Någon plan för att bli klimatneutrala har de aldrig heller visat upp.

Men här har vi SKÖN VECKA SÅ DET SKVÄTTER TILL ALLA OAVSETT!

 

Bilder: 1) Vår glesvävda ekologiska linnegardin 180 cm bred i höstsolen i skuggan av äppelträdet 2) Peace, Love and Understandin behövs som aldrig den! Ett som är säkert. 3) SKOGEN av prins Eugen 1903 finns nu att beskåda på Valdemarsudde ”Besjälad natur”- rekommenderas! 4) Maj-Stinas dahlia som en gång var lila men nu endast en lila uns i mitten – Vacker! 5)  Liten prinsessa i skogen, John Bauers målning 6)  Lövverk från 1899

 

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email