linneor

Djur och odjur att broderas

Efterdyningarna från Broderimötet i trädgården nyligen går höga. Nya vinklingar och anknytningar gör sig strax påminda. Gäller att vaska ur det bästa och mest lämpade nu. Men en sak är solklar: koncept med lagning, omsömnad och ändringar toppat med broderi gärna står högt på listan.

En annan sak som är säker är: att det borde bli P för att använda AP-fondernas pensionspengar på fossila råvarorna olja, gas och kol!

Vet ni vad?! Jo: baljväxter som odlas, förpackas och säljs torra i Sverige har åtta (8) gånger mindre klimatpåverkan än importerat dylikt.

SEMESTERTIPS: Djur och odjur heter en broderiutställning på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby. Passa på att besöka detta fina uppfinningsrika ställe; visas ett tag till.

Fina bilder: 1) Linneor i skogen; små skira ljuvligheter med späd doft 2) Självsådda krolliljor får gärna plats under fågelträdet! 3) Skyltfönstret på broderiaffären Bladhs i Vimmerby som har allt och kan allt om broderi och mycket annat 4) Röd pion som flyttats och TRIVS 5) Vilda trädgården där Naturens Syster trivs 6) Broderiutställningen DJUR OCH ODJUR nämnt ovan är intressant som 17!

Dela detta inlägg: