Brudklänning och nya spetsar

Hujeda mej nu har vi kirrat alternativa spetsar till brudklänningen i 2 olika varianter och prisklasser; VERY GOOD! Och trevlig spetsleverantör på mysigt ställe. Nu gäller att få in härligheten begripligt i webbshopen också. Det fixar suveräna medarbetare. Därefter ett Nyhetsbrev om densamma i slutet av denna månad. Därefter tar vi oss an gamla lakan i ny tappning med broderat, obroderat och spetsar.

Hållbara finanser – kort lägesavstämning: Runt om i världen händer det hoppfulla saker på området. På flera håll i världen som USA, UK, Finland, Norge, Sydafrika betonas att andra intressen än vinst till aktieägarna ska tagas hänsyn till. Det gäller lokalsamhällen, konsumenter, anställda….Naturen och miljön blir väl inkluderad där till del också. Men tyvärr kan inte samma utveckling spåras i Sverige. Här är det fortfarande vinstintresset i fokus. Flera företag vittnar om att deras planerade hållbarhetsarbete hindras av aktiebolagslagen. För 17 gubbar och gummor – så här går inte för sig! Ändra detta elände! säger Naturens Syster.

Bra och härlig vecka om än för varm tillönskas er!

Bilder: 1) Här är omtalade sköna brudklänningen snart i webshopen! 2) Vackert som en dag är flott gammalt bord med ranunkler värt sitt namn 3) Vilket sidenbroderi från 1700-talet! Tyvärr redan sålt när Naturens Syster skred till verket. Beundra går dock bra på bild. 4) Fin barnstol slutet av 1800-talet som vi ska ha till mycket utan stackars fågel dock 5) En handknypplad spets bland skönheterna där 6) 2 vita svanar med sin unge som vallas bland gräsänderna

Pärlringar, handknypplad spets

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email