brudbälte brudgumshängslen

Brudbälte och brudgumshängslen here comes

Efter tekniska missöden är vi nu tillbaka på banan än mera rustade. Vi börjar att berätta att våra brudbälte och brudgumshängslen nu inte enbart är klara utan även fotograferade. De kommer att sändas ut i Nyhetsbrev inom kort. Redan denna vecka har vi ett event där de presenteras. Tillsammans med brudklänning som nu är inläst på ny svensk syfabrik. JIPPPPI PI som en kan säga!

Davos fronten: Greta Thunberg är inte så impad av vad världsledarna åstadkommit sedan förra årets möte då hon sa att hon ville att de skulle känna panik. ”Vårt hus brinner fortfarande. Er passivitet eldar på lågorna för varje timme”. Sa hon idag. Bra rutet!

En annan som tog upp miljö och klimatproblemen var Gudrun Schyman på Stockholms Handelskammare. Där ventilerades januariöverenskommelsen och hon efterlyste ett sätt att ta sig an miljöproblemen som räcker längre än över valperioden. Vilket ingen gjort ansats till ännu i sin iver att omintetgöra SD. Föga lyckosamt. Bra rutet! Mer behövs.

Själva har vi köpt in gammalt linne. Att göra nytt, bra, snyggt av. Återkommer inom kort.

TREVLIG, HÄRLIG, FANTASTISK VECKA!

Se nu på dessa bilder och bedåras: 1) Brudbälte & brudgumshängslen på modeller 2) Mer av nyproduktionen 3) Dito, brudbälte och brudgumshängslen på annat sätt 4) Hängslen på modell bakifrån

5) Närbild mönster med alternativa knappar

 

Dela detta inlägg: