IMG_20201028_202626126[1]

Broderivideon klar för publicering

Den dag som idag är är reklamvideon klar för publicering! Nu väntar professionell vägledning för att landsätta dyrgripen rekorderligt. Broderiklubben forsar fram under tiden för egen maskin. I lagom takt i smittider måste tilläggas. Funderingar på en kjol därtill; i kryptiska ordalag så länge.

Ett ödesdigert datum för klimatet är den 3/11 då presidentvalet i USA äger rum. Oavsett vem som vinner av kandidaterna går USA ur Parisavtalet.

Vinner Biden kommer han dock att bjuda in till klimattoppmöte de första hundra dagarna han regerar. Amerianska handelsavtal kommer att villkoras så att de uppfyller Parisavtalet. Mycket pengar kommer även att satsas på stora infrastrukturprojekt och mål om 100 % ren el kommer att sättas. Liksom andra satsningar på klimatförbättrande projekt.

Om Trump vinner går det bara utför än mer. Han tror sig ju själv veta bättre än vad vetenskapen gör och tror inte ens att klimatförändringen existerar. Han har hittills satsat på fossilindustrin, lättat på miljökrav på bilar och minskat bistånd till miljöskydd och forskning.

Lätt att gissa vem Naturens Syster håller på!

SKÖN VECKA I HÄRLIGA FÄRGERNAS TID!

Bilder: 1) Mandarinrosens blommor är fantastiska men nyponen går inte heller av för hackor! 2) Ett sådant förtrpollande monogram! E N med krylliga bokstäver 3) En gammal uv som förirrat sig in bland broderierna tar vi med haha! 4) Handbroderat hjärta till bebisen – så gulligt så en smälter!

UV

Dela detta inlägg: