backsippor med humla

Broderi på ekologiska lakan

Så roligt det är! En överväldigande fin respons på utkastade i olika fora förslag om broderi och ekologiska lakan, gamla lakan, ekologiska örngott. Tillsammans med möten med samkväm och syende i första hand monogram. Önskemål om att kunna köpa färdigbroderade monogram har också inkommit. Passar utmärkt väl in med tanke på vår nyvunna etablerade brodös-kontakt!

I detta sammanhang är en dos tradition lämplig att bygga in föreslår vi den hugade: mönsterböcker såldes för inte jättelänge sedan där frun och även blivande frun namnade sin hemgift, ja flickor skulle ha det då. Kollar upp möjligheten att nyttja dylika.

SLUT FÖR IDAG!

TREVLIG KORT VECKA! Med handtvätt 10 gånger om.

Nu till BILDERNA!: 1) Eva-Lotte broderar på vår ekologiska linnekudde; myrgång och stjälkstygn 2) Äldre vitbroderi på linne 3) Eva-Lotte hittar de mest makalösa backsippor! 4) De just omnämnda backsipporna 5) Vackra maskrosor -som fått fel namn – med humla som äter gott 6) Bergkörsbäret blommar så det står härligan till! 7) Den rosa tulpanen blommar för första gången liksom de vita pärlhyacinterna intill 8) Kungsängsliljorna blommar! Ord överflödiga

Eva-Lotte Bernekorn Sandin backsippor backsippor maskrosor humla bergkörsbär tulpanrosa vit pärlhyacint kungsängsliljor

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email