ekologisk brudklänning

Broderi i härlig grönska

Vilket charmant trädgårdsträff vi hade här om dagen hos oss! En grupp pigga och alerta damer sugna på broderi sammanstrålade under trädens gröna och levde ut sina lustar! Upphängt i linorna fanns broderier av massa slag att inspireras av. Tillika gamla mönster och lakan med alla tillbehör fanns också uppdukat på bord. Och en tjusande brudklänning som lätt går att beställa.  Kaffeboret var också uppdakat, kakor och godsaker gjorde att alla smorde kråset. Ett sammelsurium av trevligheter utstrålade och for kors och tvärs blandat med pratiska informativa hinter om smarta upplägg på business och liknande. Här utkristalliserades ett som är säkert: att det blir mera sådant här broderandetema! Inom kort troligen.

Vår broderiklubb Gyllne Stygnet Club startar i höst. Först har vi dock några uppvärmnings- och prova på-tester eller hur- ska- det -va gardenpartys. Inbjudningar utsändes men vi mottager även intresseanmälningar.

Nu är sommaren här! Ha det så SKÖNT OCH GRÖNT med gärna lite gult!

 ekologisk brudklänning Eva-Lotte visar broderi i trädgården Broderi i trädgården Emelie Trädgårdsbroderi Trädgårdsbroderi kaffekalas i trädgården

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email