blåklocka

Blåklocka vi firar dig!

Broderiklubben Gyllne Stygnet erbjuder online det ena nya konceptet efter det andra! Alla sorters begagnade och nygamla oanvända textilier vill vi värna och låta användas. Hela tiden kommer nya möjligheter att lanseras. De som är nyfikna på vår verksamhet går in på broderiklubben.com, tittar på videon och fyller i formuläret. Kostar inget och du får ny, uppdaterad info i retur.

Detta är fantastiskt! Sveriges nationalblomma är utsedd, det blev lilla blåklockan, Campanula rotundifolia. Vacker som en dag och ymnigt förekommande. Strålar hon i kapp med – om inte solen så – sommarhimlen!

Får inte ske: Experiment med klimatet, redan hårt ansatt av experiment, som Harvard University, USA tänker sig hos ESRANGE utanför Kiruna. Där vill forskare testa system för så kallad solar engineering, modifiering av solstrålningen. Detta tänker man genomföra med någon sorts sprayning av partiklar i atmosfären för att solstrålningen ska hejdas och inte nå jorden (och värma upp mer). Så himla lättfärdigt och oansvarigt! Så en häpnar säger Naturens Syster! Lätt att tro på sådana hypoteser och dra ner på utfasningen av fossilt också. Låt inte ske bara.

En härlig tid i vårintern önskar vi eder!

Bilder: 1) Blåklockan umgås här med ljuva rosen Maiden blush 2) Ljuvt så en skälver: vita stora blåklockan i ymnigt solsken 3) En handbroderad blåklocka sluter upp så fint 4) Flera handbroderade blåklockor i ringdans! 5) Linnean var med i sluttampen om nationalblomma: här en handbroderad vackring 6) Handbroderade katterna hos Bladhs i Vimmerby begrundar sammanhangen

blåklocka vit blåklocka broderad blåklocka

blåklocka handbroderad linnea handbroderade katter 

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email