rosa ros

Biologisk mångfald att värna

En linnegardin i tunt glesvävt utförande har nu sytts upp. För överlämnande till svenska syfabriken och tillverkning i större skala. Extra bred är den, 180 cm, och längden anpassningsbar. Se bild nedan.

Broderiförberedelserna pågår inför starten av Gyllne Stygnet brodericlub med inköp av snyggt behändigt förvaringsskrin för garn & nålar i form av välbevarad klenod till mjöl ursprungligen.

Biologisk mångfald, tål att upprepas biologisk mångfald. Hur viktig är inte den?! Allt för få som fattar vart fall. Nyligen hävde en politiker ur sig att ”biologisk mångfald kan inte behövas längre när vi kommer att kunna producera labbodlad mat”. Sancta simplicitas, enfald! Fatta ungefär noll av vad de stora sammanhangen handlar om och i en sådan roll! Det är de olika organismernas sätt att  samarbeta och skydda sig i olika konstellationer på ett mycket komplext och sinnrikt sätt. Biologiska mångfalden kan liknas vid ett immunförsvar för människa och natur som hindrar elaka, aggressiva angrepp från till exempel aktuella coronaangreppet på oss människor. Skydda och värna den biologiska mångfalden är ett som är säkert och viktigt för allt levande!

Bilder 1) En vit skönhet från sommarens härliga dagar 2) Skönhet nummer 2 med brudklänning i vitt siden GOTS 3) Kossorna har det skönt i hagen bland blommor och småkryp 4) Blomsterfesten i täppan uppdukad! 5) Vita linnegardinen så skir i vinden sig svingar 6) Blåregnet har en andra kull blommor i sensommaren

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email