IMG_4405 (2)

Augusti är här med nytt och vackert

Våra nyaste ekologiska textilier till lilla bebisen är här: ett påslakan med hjärtan i rader. Ett tillhörande örngott matchar den lilla så fint! Färgerna rött som i kärlek och natur som ofärgat dovare ton. Här är några nya bilder med gammal vagga och lika gammal bänk med anor från länge sedan. FINT, FINT tycker vi det matchar vår melodi om återanvändning gammalt bra och gediget med nytt hand i hand med naturens gränser. Se själv nedan. Godsakerna kommer att läggas in i vår webshop vad det lider.

OBS! De som vill besöka oss var så vänliga att kontakta oss först! 0709 407 607 eller mejl eva-lotte@naturenssyster.se. Så att vi kan öppna och visa runt det ni vill se och prata om. VARMT VÄLKOMNA!

Det här med ett långsiktigt hållbart samhälle har många infallsvinklar. En är jämställdhet, inte tillåtet för vissa att använda jordens resurser hur som helst. En demokratifråga av vikt. Läste om Nawal El Saadawi, läkare, författare, aktivist: ”Demokratin i Egypten, hon föddes där, skiljer sig inte från andra demokratier i världen. Du kan inte ha demokrati i ett patriarkalt, religiöst, kapitalistiskt, imperialistiskt, kolonialt, militärt system. Människor blir bedragna av de Fria Polotiska Valens så kallade demokrati. Men det finns ingen demokrati utan rättvisa! Ingen rättvisa eller fred utan jämlikhet mellan människor oavsett kön, klass, ras, nationalitet, religion”. Och hör sen späder Naturens Syster på. Så är det.

Trevlig vecka, med  semester eller utan!

Bilderna följer här: 1) Nalle och Susan provar att svepa om sig lakanet riktigt skönt 2) I vaggan ser det så skönt ut för både lilla sköldpaddan och lill-Nalle 3) Härligt med gammal handbroderad bonad  med lilla tösen och kissemiss! 4) En dejlig sommarbukett med malvor, smörblommor, blåklockor …. 5) Kattmynta och uppvaktande nässelfjäril som trivs ihop 6) Den vinröda pampiga stockrosen avslutar visningen denna gång

 

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email