linnehanddukar av nygammalt slag

Advents nygamla linnehanddukar att brodera på

Denna underbara tid som är advent färgas i år i andra nyanser än vanligt. Mer åtskilda och försiktiga. En tid för omprövningar och omvärderingar. I stort och smått. Detta lämpar sig i själva verket ypperligt för broderandets konst. Nu när broderiklubben Gyllne Stygnet är hänvisad till egna övningar kanske nytt växer fram än lättare, för en del åtminstone. Sista mötet för året äger rum i veckan, på egen hand som det blir. Men ändå. Inspirationsbilder utskickade.

Julkalendern på FB Eva-Lotte Bernekorn rullar i vilket fall på med videor ibland. Där aviseras även vinster av ekologiskt och hållbart snitt med komplement. Gå gärna in där om du vill pröva chansen!

SKÖN VECKA I UNDERBAR ADVENT TILL ER ALLA! Oavsett allt.

Bilder: 1) Tomten med katten är en fin julbonad i korsstygn 2) Ett set av våra linnehanddukar som vi sålt 3) Mattorpet Solliden säljer ekologisk mat och har SÅ söta kaniner! 4)Närbild på sötnosarna; Puss 5) Ett annat linnehanddukspaket till jul från våra fräscha nygamla sorter 6) Dessa vilda bleknade blad ser nästan ut som julstjärnor!

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email