IMG_20191207_115044909

Fester med rEster och flera

Nu broderar vi för fullt på utrustning till ekobröllop. Har inlett samarbete med lokal inhemsk smålännning med utsökt kunskap på just broderiområdet. I veckan har vi även en eftertrakatad repris på julmingel som nu går för full fart. Där säljer vi även med rabatt på sortimentet.

COP25 i Madrid, hur låter det där?: En mycket viktig fråga där är ersättningen till utvecklingsländerna. Den rika västvärlden har till stor del orsakat den eländiga klimatförändringen vi nu kan se. I allt för stor utsträckning är det sedan fattiga länder som drabbas värst av dessa klimatförändringar. Hur ska drabbade länder få ersättning och penningstöd till återuppbyggnad efter klimatkatastrof; vägar, broarbyggnader som rasat. Den idag tillgängliga ersättningen gäller t.ex, varningssysterm för oväder eller vallar mot översvämning. Otillräckligt tycker drabbade länderna. De rika har hittills nobbat att betala skadeverkningarna.

Naturens Syster anser att det nu är dags att betala vad vårt ohemula vällustingsbeteende orsakar fattiga systrar och bröder.

Vi önskar: Så trevlig vecka med julmingel och julstök efter behag!

Bilder: 1) Eva-Lotte Sandin hos oss på julmingel Balingsholm; UTSÖKT! På alla vis. 2) Julbord med Handelskammaren; Med utsökt nöje inkl. Uruppförande av nytt musikstycke 3) Så vacker kakelugn;gammal sparad sak 4) Rosorna i senhöstskick, ändå så vackra!

Dela detta inlägg:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email