Voilà – våra bebiskuddar har anlänt med bravur

Här kommer våra så FINA bebiskuddar av snyggt, fräscht bomullstyg, ekologiskt GOTS. Stoppningen är av naturfibern kapock en nära släkting till bomullen. Måtten är lagom till vagn 28 x 35 cm och bara en svag rundning på kudden så lilla bebisen ska ligga mjukt och underskönt. Vi gillar skarpt en personlig touch på kudden även om örngott används.

Vi har funnit små rara djur som passar vår stil och form för lilla bebisen. En lite pillemarisk sort får sitt uttryck i en räv, sittande i behagfull pose. En klassisk marinblå variant finns i form av näpen, välkänd elefant. Tvätta går det att göra många gånger. I 40 grader där tyget sätter begränsningen och inte kapocken.

Om en ruskar om stoppningen med jämna mellanrum vid torkning går det bra att torka utan torktumling. Men snabbare och lättare med, försiktigt program.

 

Spännande och intressant i veckan: EVENT på Nybrogatan!  

 

Matchande bilder som preciserar ovanstående: 1) Såta vännerna räv & elefant sida vid sida; 2) En närbild på sötnosarna inte fel; 3) Tecknade lekkamrater går väldigt bra; 4) Liksom träleksaker som oväntat dyker upp; 5) En igelkott bereder sig också plats som ett extranummer utanför ordinare sortiment – rätt näpen med äpple på svaj; 6) Så här ser kapocken ut som de fibrer från fröställningar som den är – härlig och mjuk om än en liten växtdel kan slinka med någon gång; samt 7) En festlig trio vid katthem