Skönheten upphäver naturlagarna, se nya sidenkudden!

En smaragdgrön juvel vilar i skuggan. Denna kudde av sidenbrokad är en sann dröm. UNDERSKÖN att beskåda och att hänge sig åt ! Och fulsnygg, släng dig i väggen. För de med semester – i skuggan och annorstädes – , men även för de slitandes i sitt anletes svett. Detta sidentyg är framtaget i en traditionell produktion och kommer från Italien. Formen är rund, naturens mest ideala form. De 3 knapparna är ekologiska, se bäst bild 1, och kuddens diameter mäter 40 cm. Innerkuddens stoppning utgörs av naturfjäder.

Skönheten upphäver naturlagarna som sagt vad, åtminstone gravitationen på bild 3 nedan. Blanda nytt och gammalt ger en härlig känsla, samma bild. Tradition, historia och använda livslängden ut i kombination med lite nytt friskt blod! Ibland är 1 + 1 > , större än, 2 ju. Och rosor, rosor, ROSOR – vad passar till siden om inte dessa! Den vita är en gammaldags buskros kan f.ö. anföras.

Fotnot:  Siden, detta fantastiska material från de små sidenmaskarna! Fiberlängden för silke är exceptionell: 300 – 900 m, jämför ullens som är max. 10 cm.

011 008 020