I VALET & KVALET

Här finns bild på vårt nya aviserade bebistäcke med kapok, se nedan. Ljuvligt mjukt, skönt och värmande för lilla bebisen! Nu planerar vi annars föredragning om textil & naturen tillsammans med annat företag. Andra storlekar på våra kuddar är en annan sakatt fila på.

Tänk!: Något bra händer inom skamfilade finanssektorn inom långsiktig hållbarhet: En av världens största banker HSBC varnar i en rapport om att jordens resurser håller på att ta slut och säger att regeringar och företag är dåligt förberedda på klimatförändringar som kommer om inte utsläppen av växthusgaser minskar kraftigt. Sent ska syndaren vakna men bättre än hittills summerar Naturens Syster och tillägger: Finanssektorn borde sträcka ut sin ambition till att stödja långsiktigt hållbara investeringar och ge blanka f-n i spekulation i tillgångsvärden och strävan efter kortsiktiga vinster.

Drygt 2100 miljarder finns redan hos svenska miljardärer, dvs mer än halva vårt BNP. Samtidigt ökar inkomstskillnaderna som aldrig den.

INFÖR VALET: Varför pratar man inte om de stora livsavgörande problemen som ändring av 1) energisystemet 2) materialanvändningen 3) infrastrukturen, värstingarna att generera växthusgaser, m.fl.??? TA ERT ANSVAR, visa guts  OCH FEGA INTE UR POLITIKER. Eftervärldens dom kommer att bli hård: Stå som Bagdad Bob och förneka klimatändrings-invasionen trots att den SYNS SÅ TYDLIGT!

HA HA HA skrattar Naturens Syster ändå: Naturens, outgrundlighet, dubbla quadruplar och STORSLAGENHET överträffar mycket! Långt från digitaliseringens binära system där nollor och ettor bara gör vad de är tillsagda. Gynnar makten och kapitalet främst.

Bilder: Snygga och fina. 1) och 2) Vårt nya täcke och tillhörande kudde till bebisen 3) Detalj ur större mycket vackert och roligt broderi korsstygn på linne 4) Frökapslar från krolliljor så luriga som hukat i marken 2 år för att sedan träda fram i en kaskad 5) Mandarinrosens frökapslar går heller inte av för hackor, beundra och njut den som kan det 6) Vackraste höstanemon som ändå trots all hetta krystar fram den skönaste blomsterskrud – PUSS & KRAM!