Hej och hå – en flanellfilt i creme och gräddfärg!

En mjuk och skön bebisfilt har vi sytt. Till den minsta har vi tagit fram denna filt eller pläd av ett flanelltyg med dubbeltvinnad tråd som gör att det blir mera slitstarkt och inte bildar noppor i första taget. Dubbelt tyg består den av, ekologiskt GOTS, med en kanal runt om stoppad med naturfibern kapok. Det blir mera stabilt, om en säger, på detta viset. Och snyggt och prydligt med för den delen. Ibland är det en god sak.

Som dekoration och prydnad har vi samma sorters djur som på våra bebiskuddar med kapok: Rävar och IGELKOTTAR , kanske en elefant slinker med.

Passar väldigt bra till vår bebiskudde vilket framgår av bild nedan.

På torsdag 12/4: Äger en konferens rum i en klimatanpassad anda som bl.a. tar upp textilområdet och cirkulär ekonomi. I regi av IVL och KTH. Naturens Systers medarbetare Eva-Lotte Bernekorn Sandin ser fram emot att deltaga.

Titta nu på bilderna nedan: Vår nya flanellfilt i räv-versionen – med kanal och dubbelt tyg; Vårens vackraste !; Handbroderad saga; “Smält min is , låt min snö gå i tö” suckade vintern till våren. “Kanhända kan hända om solen vill, annars får vi vänta en månad till” , svarade våren. Fröding diktade ungefär så.