Här vare´nytt bebistäcke för kallare tider!

Nu är vårt bebistäcke klart.!Fotografering bokad, bilder visas inom kort.  Behovet synes inte överhängande stort i dags dato men vi vill ha framförhållning! Det matchar perfekt våra kuddar med kapok som fyllning. Denna naturfiber som är skön och go´och har en naturlig bakterie- och smådjursavvisande egenskap. Litet djur igelkott eller räv som motiv som kuddens.

SÅ OTROLIGT BRA! Plast förbjuds i vissa produkter i Storbritannien, t.ex. sugrör.

* För att förbättra Östersjöns eländiga status ska kalkning användas som bot- och motmedel. Fosforn som göder så erbarmligt kommer då att neutraliseras some way. Kanske vidareutvecklas denna teori på IVL:s Östersjöseminarium den 4/10. Naturens Syster kommer att lyssna med spetsade öron vart fall.

Framsynt ung dam: Greta Thunberg som strejkar för KLIMATET utanför riksdagshuset till valet. Håller med dig! Hälsar Naturens Syster uppmuntrande.

En snuttebit filosoferande i fortfarande rätt varma dagen:

Biologisk mångfald är rörig. Den går, den kryper, den simmar, den slår ner på sitt byte, den surrar. Men utdöendet är tyst, det har ingen annan röst än vår.

Sagt av Paul Hawken

Tänk på det! säger Naturens Syster och går ett extra varv runt höstanemonerna som blommat upp med regnet.

BILDER: 1) Gammal sort höstflox med en doft som INGEN ANNAN! 2) 2 sorters liljor med doft samt gerbera i OPEN MIND-vasen av Ulrica Hydman Vallien , i varmt minne bevarad 3) Ett så blommande nattljus i den tidiga morgontimman med försiktig SOL! 4)En somrig bukett med studentnejlika, 2 sorters flox , höstanemon och kanske en vial jag tror . Samt förstås de vackraste av ting – de fina runda dukarna, virkade och/eller sydda 5) Liljan den liljan, antingen sibirisk eller Casablanca rätt säkert