GLAD SOMMAR med vår sommarduk av linne!

Redan lanserat erbjudande SOMMAR utvecklas här: Den kombinerade gardinen och duken är i måtten 155 x 240 cm, detta gäller oavsett ev. andra uppgifter. Dessutom är det ett växtfärgat ekologiskt GOTS linnetyg med invävt mönster i form av medaljonger. Tyget är tillverkat i Österrike. Priset är det otroliga 950 kr/styck. Ev. kan leveranstiden vara 10-14 dagar då våra lagerlokaler är begränsade. Beställ via eva-lotte@naturenssyster.se eller mobilnr 0709 407 607

Naturlig gödsling i odlingslandskapet: I semestertid är ofta fritidshusen ett mål för många. Då kan det ligga nära till hands att knyta an till en rappot från SMED (Sv. Miljöemissionsdata) och IVL. Där framkommer att ca 200 000 små avloppsanläggningar saknar godkänd rening. En av Naturens Systers medarbetare jobbade tidigare just med regelverket kring prestanda på dylika anläggningar och inte minst därför har vi nu därför svårt att avhålla oss från att ”snacka lite skit”.

Totalt släpps det enligt aktuell rapport ut 300 ton fosfor och 3100 ton kväve från dylika anläggningar. Ofta väljer fritidsboende att ha samma standard i fritidshuset som i permanenta bostaden. MEN – det finns en skara som föredrar drag under rumpan i torrdass! Tänk på passusen i Hemsöborna där Carlsson sitter på torrdasset tillsammans med tyske professorn. Utsikten kommenterar professorn med ”Sehr schön”. Carlsson inte så bevandrad i tyska språket finner sig ändå snabbt och replikerar ”Ja man ser sjön”.  Fler än dessa herrar njuter utsikt och annat från torrdassets tron. I själva verket finns det något som heter TORRDASSETS VÄNNER. End of story, toilets, this time.

GLAD SOMMAR, upprepar vi här! Själva har vi semester inbokad från 9/7 och 3 veckor framåt, som sagt vad.

Bilder på SOMMARERBJUDANDET GARDINER/DUK I ETT m.m. OBS! Bordet består av brädor med melanrum emellan viket ger randig effekt på duken. Duken är således inte randig. Det vita randiga brädbordet härintill. Samt Rosor. Bl.a. en Moyesii mandarinros en tidig morgon med sommarnattens dunkel delvis kvar samt en MARTAGON KROLLILJA asoluta i lackröd trollsk nyans får en säga.