Ett roligt event!

När vårt event gick av stapeln förra veckan samlades människor av olika sorter; med vuxna barn, barnintresserade, från Mexico, textilfolk, säljare, tekniker, skomaren en snabb visit, språkkunninga, från Puerto Rico och det pratades om MYCKET OLIKA SAKER! Bebiskuddarna med kapok förstås men om en massa annat också. Vi avhandlade överbefolkningen, smältande isar, Montesuma, jutemattor, hampas koppling och associationer till knark . ETC. Det var en väldigt trevlig och rolig tillställning, det är då säkert.

Från och med då finns också våra bebiskuddar rent fysiskt där på Nybrogatan 36, Pauly bäddar. De går även att beskåda i vårt showroom på Lillsvängen 54 i Hägersten, kontakta oss då först.

Vi arbetar nu med ett passande täcke till bebisarna.

Ut med kapitalisterna från skolorna, detta ICKE HÅLLBART BETEENDE: Att vi i Sverige som enda land i världen har släppt in vinstdrivna risk- och andra kapitalister i barnens – vår framtids hopp – skolor. Med usla resultat i internationell jämförelse av kunskapsinhämtande och mer segregering ur etniska och sociala aspekter som följd.

Fy höge Farao ryter Naturens Syster argt – tag besinning och ÄNDRA!.

Vad händer i veckan?

Jo: Tisdag 20/2 skickar vi FEBRUARIS ERBJUDANDE

Dessutom:

”Natten har övergått till morgon. I öster stiger solen upp med en ny dag i sin famn, stiger upp mellan Vejens kyrkogårds svarta gravvårdar och skänker sitt stänk åt ros och tistel.”

                                                                                                          S. E. S.

Bilder: Babykuddar med kapok som andas själva och håller kvalster och ohyra borta helt naturligt; Detta är kapoken i sig själv mjuk och go´; Titta på de små, små bladembryorna som sticker fram på den rakade pelargoniestammen, lilla bladet tränger fram ändå; SNÖDROPPARNA kommer upp ur kalla jord med snö oxå – GRATTIS NI KLARADE!