Eko-linnetablett med kärleksglöd

Här – i enlighet med årets tema hos Naturens Syster – mera av hjärta och kärlek: Vi tar helt frankt och presenterar en kraftfull linnetablett i grått med påsydda hjärtan av en äldre magnifik och sällsynt linnespets. Överkommen på snitsliga vägar och i besvärlig terräng, men här är den. Se så praktfull och vacker den är! Till vilken fest som helst året om men heller inte minst när julfröjder anas i en inte avlägsen framtid. Det grå linnetyget, ekologiskt GOTS, kan även köpas som stor duk – ju fin som duk under tabletterna. Se bilder nedan och under INSPIRATION inom kort.

Måste berätta en trist sak: Naturens Syster har annonserat i 10-15 olika tidningar genom åren. Det utvecklas oftast en trevlig relation mellan säljare och Naturens Syster med personligt prat emellanåt. Undantag är tidningar tillhörande en viss koncern där vi främst annonserat i 2 tidningar. Där verkar de ha en egen agenda som inte hjälper Naturens Systers verksamhet. 5 – 6 olika säljare har varit inblandade med samma tråkiga händelseförlopp varje gång. Den senaste säljaren hade som regel att begära in annonsunderlag 3 gånger. Ingen annan säljare har någonsin missat ett första inskick.

I övrigt har de publicerat icke beställa annonser, icke godkända annonser. De har sänt över annonsförslag för synpunkter upprepade gånger sen fredag eftermiddag då deadline var samma dygn. Vidare har de publicerat felaktig annons (bytt ut en externt köpt julannons mot en repetition av annan icke-jul-annons ). I stället för en avtalad intervju om oss publicerar de några rader om vår julgardin i ett JANUARI-nummer. För att inte tala om …. Detta är några tydliga exempel på deras agerande; oprofessionellt, oseriöst, tidsödande. Naturens Syster har klagat men då har det snarare blivit sämre.

Anledningen att de fått så många chanserav oss – det gäller ju att hitta rätt medarbetare – har varit att de publicerade vårt första pressmeddelande vilket betydde oerhört mycket då det begav sig för en handfull år sedan.

De har dessutom ett nära samarbete med Agenturföretagen, eller rättare hade enligt säker källa, då Naturens Syster hyrde lokaler i Stockholms inredningsgalleria för 2-3 år sedan (misslyckat projekt och nerlagd).

Det sprids för övrigt lögner, fake news & co om Naturens Syster. Med eller utan samband med ovanstående.

Vänta får ni se: Snart avslöjar vi ledningen för vårt nya gröna företagarnätverk – SUPERBRA!

Spännande i veckan: Vi letar italienska textilier, kanske venetianska spetsar eller siden som har en egen tjusning.

Nu bilder: Det grå ekologiska linnet är en bra bas för de röda hjärtanen, – vilsamt som novemberdimman och blir inte smutsigt av spilld läsk så lätt (värre med rödvin); Tidlösan lutar sig nonchalant mot rabatten; Jo då där finns några svampar! ; En gammal såg som river i ibland:

HÄRLIGA TIDER SAMMANFATTNINGSVIS.