Blommande land & stad i en LJUVLIG SAMKLANG!

Undrens tid är här. Livet, ljuset och värmen gör sitt intåg igen efter mörkret och kylan – UNDERBART & FANTASTISKT! Påsken är här. En stadsbo tar kanske en tripp till landet och vise versa. Vips är vi inne på temat Handelskammarens seminarium nyss om stad & land som behöver varandra. För det är fullt klart att stad och land behöver varandra! Senaste åren verkar flera tycka att glipan stad land har vidgats, landsborna känner sig mindre värda får mindre av det mesta jämfört med dryga stockholmare. Låg grad av att styra sin situation hänger samman med att reglerna sätts av storstädernas förutsättningar. I grannlandet Norge får t.ex. landsbygden behålla mer av vinsten från naturtillgångarna jämfört med här. Det är heller ingen höjdare att huvudkontoren ligger i Frankfurt eller utomlands. I dags dato importeras 60 % av maten, VARFÖR INTE PRODUCERA HÄR på landet. Stad och land behöver varandra till ömsesidig nytta vart fall en sak som är säker. Flera förslag framkom här.

Nu ska vi dock FIRA PÅSK OCH NJUTA AV VAD BÅDE STAD OCH LAND KAN GE NÅGRA DAGAR!

GLAD PÅSK! HELT ENKELT.

DESSUTOM: Måste allt räknas och mätas för att ha existensberättigande?! Hur är det med SOLIDARITET, FRAMTIDSTRO, GLÄDJE, – FÖR ATT INTE TALA OM KÄRLEK! Kan det mätas? Ändå är det så viktigt. Missas inte SJÄLVA POÄNGEN ibland bland allt mätande, barnet ut med badvattnet!?

SKRIVET OM OSS: Intervju med Eva-Lotte Sandin hos oss i Aftonbladets Vårguide i går 26/3. Går snart att läsa under PRESS här intill.

Några bilder som säger: Överdådiga blomster i rött -kärlekens färg gäller påsk som jul – som kamelia och amaryllis; dito i mera cheddar – kamelia yes, för att inte säga GULT -ändå påskens färg framför alla, som kejsarkronan ; Från Handelskammarens sem. ; Sist men inte minstHANDBRODERAT FINT med äggande motiv men även sagor som prinsessan och svinaherden. TILL LYST FÖR DEN SOM VILL NJUTA NÅGRA SKÖNA DAGAR I VÅRSOLENS GLANS – om temperaturen visar lågt låt dig ej bekomma härvid sak.